Loading…

Οικονομικά Αυτοκίνητα

Διαθέτουμε καινούριο στόλο από Μικρά και Μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητα όπως: Toyota Aygo, Toyota Yaris, Hyundai I-10, Hyundai I-20, Hyundai Getz, Opel Corsa, Opel Astra, Hyundai Matrix κλπ. στις πιο χαμηλές τιμές.

Περισσότερα!

Ελαφρά Φορτηγά Van έως 3,5Τ

Ενοικιάσεις ελαφρών φορτηγών Van έως 3,5Τ για ιδιώτες και επαγγελματίες με απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα. Θέλετε να μεταφέρετε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα εντός ή εκτός πόλης, τα έπιπλα του φοιτητή, τα ξύλα από το χωριό.

Περισσότερα!

Πολυτελή Αυτοκίνητα & Λιμουζίνες

Πολυτελή αυτοκίνητα και λιμουζίνες για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπως: γαμήλιες τελετές, εταιρικές εκδηλώσεις, VIP μετακινήσεις, περιηγήσεις κλπ.

Περισσότερα!
 • 0
 • 1
 • 2

Προσόντα ενοικιαστή

Ο ενοικιαστής για να προβεί στην ενοικίαση οχήματος θα πρέπει να:

 • Έχει ελάχιστο όριο ηλικίας 23 ετών, με άδεια οδήγησης η οποία να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, για τις κατηγορίες οχημάτων MDMR, EDMR ,CDMR, CDAR, CFMR και MBAR. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών και η άδεια οδήγησης να έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια.
 • Διαθέτει Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες Ε.Ε.) ή Διεθνή (για τις χώρες που δεν υπάγονται στην Ε.Ε.) άδεια οδήγησης.
 • Διαθέτει προσωπική πιστωτική κάρτα .

Παραλαβή οχημάτων

 • Ο ενοικιαστής κατά την παραλαβή του οχήματος θα πρέπει να έχει μαζί του:
  1. Iσχύουσα νόμιμη άδεια οδήγησης.
  2. Την προσωπική πιστωτική του κάρτα. Κάρτες τρίτων δεν γίνονται δεκτές.
  3. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δε διαθέτει πιστωτική κάρτα μπορεί να ενοικιάσει όχημα από τις κατηγορίες MDMR, EDMR, CDMR, CDAR,CFMR,PVMR και MBAR εφόσον προκαταβάλλει την προϋπολογιζόμενη αξία της ενοικίασης καθώς και ελάχιστη χρέωση εγγύησης ανάλογα με την κατηγορία ως εξής: Για τις κατηγορίες MDMR, EDMR, CDMR το ποσό των 350,00€ και για τις κατηγορίες CDAR,SFMR,PVMR καιMBAR το ποσό των 500,00€.

* Για τις κατηγορίες, SDMR και LFAR είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα.

 • Το όχημα παραδίδεται με ελάχιστα καύσιμα και θα πρέπει να επιστραφεί ακριβώς όπως παρελήφθη. Η εταιρία δεν αποζημιώνει τυχόν επιπλέον καύσιμα.
 • Με την παραλαβή του οχήματος θα δίνεται στον ενοικιαστή το Μισθωτήριο Συμβόλαιο ενοικίασης το οποίο θα πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει. Το Μισθωτήριο Συμβόλαιο, θα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες / ασφάλειες που παρέχονται καθώς και όποιες από τις επιπρόσθετες υπηρεσίες / ασφάλειες θελήσει ο ενοικιαστής, με τις αντίστοιχες χρεώσεις.
 • Είναι πολύ σημαντικό στην παραλαβή ο ενοικιαστής να ελέγξει το όχημα και να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά υπάρχει ήδη σε αυτό ώστε να αποφευχθεί η χρέωση ζημιάς από προηγούμενη ενοικίαση. Ο ενοικιαστής θα κληθεί να υπογράψει στην παραλαβή και επιστροφή του οχήματος σχετικό αποδεικτικό έγγραφο για τυχόν υπάρχουσες ζημιές στο όχημα.

Ασφάλειες

Τα οχήματα της SIRIUS RENT A CAR είναι ασφαλισμένα:

 1. έναντι τρίτων (εξαιρουμένων του οδηγού) για θάνατο και σωματικές βλάβες έως 1.000.000,00€ ανά θύμα
 2. για υλικές ζημιές τρίτων (εξαιρουμένου του οχήματος της SIRIUS RENT A CAR) έως 1.000.000,00€
 3. για το όχημα της SIRIUS RENT A CAR από πυρκαγιά.

Για ζημιές ή κλοπή που έχουν προκληθεί με υπαιτιότητα / αμέλεια του ενοικιαστή στο όχημα της SIRIUS RENT A CAR, ο ενοικιαστής ευθύνεται μέχρι και την συνολική εμπορική αξία του οχήματος κατά τον χρόνο του ατυχήματος ή της κλοπής.

Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (C.D.W.)

Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για την νόμιμη συμμετοχή του σε κάθε ζημιά του οχήματος:

 1. στο ποσό των 700,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 8,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες MDMR, EDMR, CDMR,CDAR,CFMR και MBAR.
 2. στο ποσό των 1.000,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 12,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες SDMR και PVMR.
 3. στο ποσό των 1.500,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 25,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για την κατηγορία LFAR.

Σημ.: Οι παραπάνω ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημιές που έχουν προκληθεί από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), καθώς και ζημιές που έχουν προκληθεί στα ελαστικά, στους καθρέπτες, στους υαλοκαθαριστήρες, στο κάτω μέρος του αμαξώματος καθώς και στο εσωτερικό του.

Ασφάλεια Κλοπής (Τ.P.)

Ο ενοικιαστής απαλλάσεται από την ευθύνη για την κλοπή του αυτοκινήτου εφόσον δεχτεί τους σχετικούς όρους του συμβολαίου με την υπογραφή του και καταβάλλει ημερησίως το ποσό των:

 1. 5,00€ για τις κατηγορίες MDMR, EDMR, CDMR,CDAR,CFMR και MBAR.
  • 8,00€ για τις κατηγορίες SDMR και PVMR
  • 20,00€ για την κατηγορία LFAR.

Σημ.: Η κάλυψη της Ασφάλειας Κλοπής (Τ.Ρ.) δεν ισχύει σε περίπτωση αμέλειας του οδηγού.

Προσωπική Ασφάλεια (P.A.I.)

Με πρόσθετη ημερήσια καταβολή 5,00€ παρέχεται κάλυψη στον οδηγό για θάνατο, μερικές ή ολικές σωματικές βλάβες, έως το ποσό των 15.000,00€.

Παραλαβή / Επιστροφή

 • Δωρεάν σε οποιοδήποτε σημείο εντός Λεκανοπεδίου Αττικής.
 • Εκτός πόλης και έως 80χλμ από Αθήνα χρέωση 25,00€
 • Εκτός πόλης και άνω των 80χλμ από Αθήνα ενημερωθείτε από το Τμήμα Κρατήσεων.
 • Παραλαβή / Παράδοση εκτός ωρών λειτουργίας (21:00 - 08:00), χρέωση 20,00€

Πρόσθετες Χρεώσεις

Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης

Μία ημέρα. Με την λήξη 25ώρου ο ενοικιαστής θα επιβαρύνεται με το κόστος μίας ακόμα ημέρας.

Φόρος Αεροδρομίων (A.S.C.)

 • Από Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Σπάτα) χρέωση 13%
 • Από τα υπόλοιπα αεροδρόμια χρέωση 6%

Επιπλέον Οδηγός (A.D.)

Πρόσθετη επιβάρυνση για κάθε επιπλέον οδηγό: 2,50€ ημερησίως

Έξοδα φακέλου ατυχήματος

Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με 10,00€ σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

Έξοδα διαχείρισης παραβάσεων

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των προστίμων που μπορεί να προκύψουν από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν από τον ενοικιαστή και χρειαστεί μεσολάβηση της εταιρείας SIRIUS RENT A CAR για την πληρωμή τους, θα υπάρξει επιβάρυνση 20,00€ πέραν του κόστους παράβασης (Έξοδα διαχείρισης παραβάσεων).

Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού

Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής κλειδιού κατά την διάρκεια της ενοικίασης, τότε ο ενοικιαστής θα πρέπει να καταβάλλει αντίστοιχα τα παρακάτω ποσά:

 1. 60,00€ για τις κατηγορίες MDMR, EDMR, CDMR,CDAR,CFMR και MBAR.
  • 100,00€ για τις κατηγορίες SDMR και PVMR
  • 200,00€ για την κατηγορία LFAR.
Αξεσουάρ
  Είδος Κόστος ανά ημέρα
Παιδικό κάθισμα (έως 6 μηνών) 3,00€
Παιδικό κάθισμα (από 6 μηνών) 3,00€
Αλυσίδες χιονιού 3,00€
Navigation System (Σύστημα GPS) 5,00€

Τα αξεσουάρ διατίθονται μόνο μετά από κράτηση και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ακυρώσεις

Οι ακυρώσεις πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς στην SIRIUS RENT A CAR , ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2, 163 45 Ηλιούπολη ή στο φαξ: 210 99 19 935 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

No-show

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν παραλάβει το αυτοκίνητο τη συμφωνηθείσα ημέρα και ώρα χωρίς προηγούμενη έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίηση, η SIRIUS RENT A CAR θα ακυρώνει την κράτηση μετά την πάροδο 3 ωρών.

Εσωτερικό αυτοκινήτου

Σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με το ποσό των 40,00€

Μεταφορά με πλοίο

Απαγορεύεται η φόρτωση αυτοκινήτων σε πλοίο χωρίς την έγγραφη έγκριση / συγκατάθεση της SIRIUS RENT A CAR.

Εκμίσθωση εκτός συνόρων

Ο ενοικιαστής χρειάζεται την έγγραφη έγκριση της SIRIUS RENT A CAR εάν επιθυμεί να βγει από τα Ελληνικά σύνορα. Το κόστος χορήγησης πράσινης κάρτας και οδικής βοήθειας επιβαρύνουν τον ίδιο.

Επέκταση ενοικίασης

Εάν ο ενοικιαστής επιθυμεί να κρατήσει το ενοικιαζόμενο όχημα περισσότερο από την περίοδο που ήδη έχει συμφωνήσει, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την SIRIUS RENT A CAR για να σημειωθεί η παράταση της ενοικίασης στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο.

Τρόποι πληρωμής

Η SIRIUS RENT A CAR δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, American Express και Mastercard. Σε περίπτωση επιλογής τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας, προσωρινά γίνονται δεκτές μόνο οι πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD.

Για τις κρατήσεις προσφορών , υποχρεωτικά ο τρόπος πληρωμής γίνεται μόνο με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές επιβαρύνουν τον ενοικιαστή. Οι τιμές και οι όροι ενοικίασης μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Αρμόδια για οποιαδήποτε επίλυση διαφορών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

 Παρέχουμε την δυνατότητα Πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε οποιοδήποτε σημείο και αν παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Ενοικίαση

Χάρτης

Επικοινωνία

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2
163 45 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.210-9919979
Fax. 210-9919935
Email: info@siriusrentacar.gr